BejelentkezésSzavazás

Tanítanál a tanportal.hu virtuális tantermében?

Igen - 68.5%
Nem - 15.1%
Szeretnék, de még nem vagyok elég felkészült - 16.4%

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Kártyás fizetés szolgáltatója

Elfogadott kártyák:

magántanár kereső

tanfolyam kereső

diák kereső

Adatkezelési Szabályzat

 1. Az adatkezelő neve
  • SZOFT Bt.
 2. Elérhetőség
  • Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.
 3. Az adatkezelés jogalapja
  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
 4. A kezelt adatok köre
  • a Felhasználó által kötelezően megadott adatok név, fióknév és e-mail cím (a felhasználó nevéhez és a fióknevéhez a Tanportál összes felhasználója hozzáfér).
  • a Felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok: születési év, nem, iskolai végzettség, feltöltött kép, lakcím, telefonszám
  • a Felhasználó önkéntes tevékenységének következtében az adatlapon megjelenő vagy a profilban a felhasználó döntése alapján megadott adatok: pl. Önéletrajz, bemutatkozás, óradíj
  • A Tanportál szolgáltatás használata során rögzítésre kerül a Felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a Felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A Tanportál a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.
 5. Az adatkezelés célja
  • A regisztráció során kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (pl. dokumentumok le- és feltöltésének lehetősége, hozzászólás a fórumhoz, üzenetküldés másik felhasználónak, kapcsolatbalépés masik felhasználóval), valamint a megrendelt szolgáltatás (pl. értesítések) kiküldésének lehetősége. Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja statisztikai célokra.
  • A felhasználó önkéntes döntése alapján a profilban megadott adatok esetében az adatkezelés oktatási szolgáltatások hirdetése.
  • Az Tanportál szolgáltatás használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
  • Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.
 6. Az adatkezelés időtartama
  • A felhasználó által megadott adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó tagja a portálnak. A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül töröljük adatait.
  • Amennyiben a Felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon a Szolgáltató a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti.
  • A szolgáltató a Felhasználási feltételekben meghatározott feltételek alapján átmenetileg korlátozhatja a Felhasználó működését az Weboldalon. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.
 7. A személyes adatok törlése
  • A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén az adatok nem állíthatóak helyre.
 8. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége
  • A Tanportál fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

<< Vissza
2011-2016 © tanportal.hu