BejelentkezésSzavazás

Tanítanál a tanportal.hu virtuális tantermében?

Igen - 68.5%
Nem - 15.1%
Szeretnék, de még nem vagyok elég felkészült - 16.4%

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Kártyás fizetés szolgáltatója

Elfogadott kártyák:

magántanár kereső

tanfolyam kereső

diák kereső

A magánoktatás ma már nem luxus!

Önnek, vagy gyermekének szüksége lenne korrepetálásra vagy kiegészítő tudásra, de úgy gondolja, hogy ez túl sok kiadással járna, és nem bírja megfizetni? Nos, ideje ezt a tévhitet megcáfolnunk!

Ezelőtt tíz évvel még valóban csak a gazdagabb réteg kiváltsága volt, ugyanis csak ők tudták megfizetni a magánórákat. Mára azonban ez a rendszer már teljesen átformálódott, és alkalmazkodott a legújabb elvárásokhoz. A gazdasági helyzet és az igények megváltozásához ugyanis szükségszerűen a magántanároknak is igazodniuk kellett. Ezzel párhuzamosan a kereslet is megnőtt irányukba, mely a privátoktatás kibővüléséhez és színesedéséhez vezetett. Ez azt is jelenti, hogy ma már szép számmal találhatunk olyan oktatókat is, akik képesek a legkülönbözőbb féle igényekhez alkalmazkodni, elérhető árak mellett.

A magánórák, tehát bárki számára megfizethetőek lettek. Így, ma már mindenki, aki szeretne tanulni, élhet a magánoktatás nyújtotta előnyökkel, melyeket az alábbiakban röviden össze is gyűjtöttünk:

1. Egyéni tudáshoz szabott. Legyen szó akár a többiektől lassabban, akár gyorsabban haladó diákról, kiváló megoldás a magántanár alkalmazása. A korosztályához képest kissé lemaradt tanulót egy jó pedagógus, az egyéni foglalkozások során pár hét, esetleg hónap alatt képes a többiekhez felzárkóztatni. Akadnak olyan diákok is, akiknek nem elegendő az iskolai oktatás. Magántanulóként az ő képességeikhez igazodva, tanáraik ellenőrzése és irányítása alatt, a számukra megfelelő szinten, egyéni ütemben tudnak haladni.

2. Igazodik a saját időbeosztáshoz, így a már munka mellett tanuló, vagy elfoglaltabb diákok számára is könnyedén elérhető. A magánoktatók többségénél lehetőség van esti, hétvégi vagy akár online órák hallgatására is. A legtöbb pedagógus már házhoz is megy, mellyel időt- és energiát takaríthatunk meg. Ezáltal kellemes légkörben élvezhetjük az otthoni tanulás előnyeit, melynek minden bizonnyal az eredménye is meglesz majd.

3. Több figyelem és idő jut a tanulóra, így egy hozzáértő pedagógus fényt deríthet a gyermek eddig fel nem fedezett erősségeire, képességeire. Ezek későbbi fejlesztésével óriási előnyökhöz juthat a diák. A több idő, és figyelem jóvoltából lehetőség van a fokozottabb ellenőrzésre és dicséretre is. Fontos kiemelni azt is, hogy a pozitív megerősítések hatására a diák magabiztosabb lesz és az önbizalma is növekszik, melyeknek a későbbiekben óriási hasznát veheti.

4. Minőségi oktatás. Ez a szempont abban az esetben válik igazán fontossá, amikor az iskolai tanórák nem megfelelőek vagy hiányosak. Ilyenkor az adott tárgyból szükségessé válik egy ellenőrizhető, valóban igényes, magas színvonalú, kiegészítő privátoktatás.

Biztosak vagyunk abban, hogy a fenti szempontokat figyelembe véve, mindenki meggyőződött arról, hogy a magánoktatás valóban elérhető és fontos - adott esetben pedig egyenesen elengedhetetlen- a magabiztos tudás megszerzéséhez.


<< Vissza
2011-2016 © tanportal.hu