BejelentkezésSzavazás

Tanítanál a tanportal.hu virtuális tantermében?

Igen - 68.5%
Nem - 15.1%
Szeretnék, de még nem vagyok elég felkészült - 16.4%

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Kártyás fizetés szolgáltatója

Elfogadott kártyák:

magántanár kereső

tanfolyam kereső

diák kereső

Fizetés banki átutalással

Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.

Számlaszám: 11100104-20274481-35000008

Kedvezményezett: SZOFT Bt.

A megjegyzésben kérjük a nevet, vagy a felhasználói azonosítót feltüntetni.

Bővebben...

Internetes bankkártyás fizetés

Tanportal.hu honlapunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Tanportal.hu honlap a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Tanportal.hu honlap nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Tanportal.hu honlap oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Bővebben...

Adatkezelési Szabályzat

  1. Az adatkezelő neve
    • SZOFT Bt.
  2. Elérhetőség
    • Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.
  3. Az adatkezelés jogalapja
    • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
  4. Bővebben...

Használati feltételek

Üdvözöljük a Tanportál oldalon! A tanportal.hu weboldal (továbbiakban „Weboldal”) használatát a jelen Használati Feltételek és az Adatkezelési Szabályzat együttesen szabályozzák. A Weboldalra, tulajdonosaira és üzemeltetőire a továbbiakban „Szolgáltató”-ként hivatkozunk. A Weboldalt felkereső látogatók, felhasználók, hírlevél előfizetők, ügyfelek és üzleti partnerekre a továbbiakban „Felhasználó”-ként hivatkozunk. A honlapon lévő oldalak megnyitásával, a rajta levő információk megtekintésével illetve adatkérő űrlapok kitöltésével Felhasználó elfogadja a Használati Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot.

Bővebben...

2011-2016 © tanportal.hu